DOVPO x Vaping Bogan – Blotto RTA


Szeretsz sörözni? Itt egy sörnyitó ajándék tankkal!

DOVPO x Vaping Bogan – Blotto RTA

A DOVPO több, közkedvelt eszközt is megálmodott már számunkra az évek során, aktuálisan a Topside modok szériájával robbantott nagyot. Úgy látszik a kooperációtól sem zárkózik el, ennek eredményeképp Vaping Bogan-nal karöltve megalkozzák nekünk a Blotto RTA-t.

Általános Jellemzők

Felépítés: RTA
Build deck: Dual coil, Postless
Levegőzés: alsó levegős
Méretei: ø26mm, ø32mm a nagyobbik palásttal
Töltés: bajonettzáras kupak, két töltőnyílás
Driptip: 810 szabványú ultem
Anyaghasználat: rozsdamentes acél
Színkínálat: Fekete, SS, gun metal, szivárvány, lila, zöld, rózsaszín fröcskölt (pink splatter)

Csomagolás, kiegészítők

A doboz felépítése enyhén hajaz a Wotofo féle “mindent látunk” stílusra, amivel egyébként semmi probléma nincs. Szemből nézve egyből szemben találjuk magunk a tankkal és a “BLOTTO RTA” felirattal. A doboztetőt eltávolítva azonnal kezünkbe vehetjük a kicsikét, valamint az ezt tartó szivacsot kivéve hozzáférhetünk a kiegészítőkhöz is. Dúskálni nem fogunk a pót alkatrészekben, de véleményem szerint pont annyi jár hozzá, amennyi kell.

Kapunk két pót tömítést a palásthoz, O gyűrűt a driptiphez, csavarokat és csavarhúzót a tekeréshez, valamint a fő attrakciót, egy multifunkcionális sörnyitót. Multifunkcionális, hiszen alkalmas üveges italok kibontására, a tekerésünk lábainak megfelelő hosszra vágására, valamint akár kulcstartónak is megállja a helyét. Mindezen felül jár hozzá a két “bubis” palást is, melyek külön dobozban érkeznek. Anyagukat tekintve az egyik üveg, a másik pedig ultem, ami bírja az egyébként műanyag palástokat repesztő liquideket is. Ezen palástok felhelyezésével a tankunk kapacitása 6ml-re nő.

Design, build deck és építés

Csak, hogy összefüggésbe lehessen hozni a sörnyitót a tankkal, a topcap és AFC karika söröskupak alakú, ami számomra kifejezetten tetszik, valamint biztos, csúszásmentes fogást biztosít. A tankon végignézve elég letisztult és egyszerű designt kapunk, paláston keresztül pedig egy koponya néz szembe velünk. Minőségre kifejezetten jónak mondható, semmi nem lötyög, sehol egy sorja. A topcap bajonettzáras, aminek hála kényelmes és gyors az amúgy méretes tank töltése.

A build deck meglepően egyedi, ellenben kifejezetten jó konstrukció. Alapjaiban véve ez a tank GTA liquid ellátási rendszerrel dolgozik, tehát a deck nincs közvetlenül alul. A gyártó leírása szerint a tekeréseinket egészen pontosan 242°-ban éri a levegő, ami valóban így van.

Építeni véleményem szerint abszolút nem nehéz, mint ahogyan azt a legtöbb videótesztben láthatjuk. Az egyetlen dolog, ami hátráltat, hogy pontos méretre kell vágni a tekeréseink lábait, amire viszont finnyás a tank, de pár alkalom után teljesen kitapasztalható és szemre is menni fog. Én dual módon építettem meg, bár a gyártó szerint single-ben is kiváló. Véleményem szerint nem kell bele túl vastag huzal, egy sima közepes claptonból 3mm-es magátmérőre 6-7 menettel tökéletes tekeréseket tudunk készíteni hozzá.

Levegőzés, íz, gőz

Az AFC karikán sok apró lyukat találunk, aminek köszönhetően a tank nem az az igazán süvítő fajta, sőt, minél inkább elzárjuk, annál inkább halkul, ami számomra kifejezetten nagy plusz pont! A levegőzése nagyon enyhén szűkösebb, tehát nem az a tipikus lélegzetvételi eszköz, ami tapasztalatom szerint sokat segít az ízen is, valamint kedvez azoknak, akik szeretik, ha egy kissé langyos a gőz.

Ízre rendkívül rendben van, talán az egyik legjobb, amiből a desszert és gyümölcs ízek is egyaránt jól kijönnek, azok közül, amiket eddig próbáltam. Emiatt az utóbbi napokban a számhoz is nőtt, egyszerűen finom belőle minden.

Gőze is van jócskán, ebből sem szenved hiányt. Mindegy mennyire zárom el a levegőzést, az általa termelt felhők mindegyike ugyanolyan tömör és testes.

Értékelés

Hosszú mesh felhasználás után felüdülés volt egy jó kis tekerős tank. Minden vele kapcsolatos elvárásomat felülmúlta és azt kell mondjam, egy minőségi tank lett belőle.

  • Kinézet, kialakítás, megmunkálás: 9/10
  • Csomagolás minősége, tartozékok: 7/10
  • Ízvisszaadás: 9,5/10
  • Gőz, levegőzés: 9/10
  • Összesen: 9/10
DOVPO x Vaping Bogan – Blotto RTA

A készülék a newvaping.com jóvoltából került hozzám tesztelésre!
Minden rendelésből -20% az alábbi kuponnal: KRPH