Twist Tea by PGVG – Earl Lemon


Frissen főzött Earl Grey citrom karikákkal.

Twist Tea by PGVG – Earl Lemon

Csomagolás, kinézet

Az aroma 60ml-es Chubby Gorilla flakonban érkezik, 15ml mennyiségben, ami így elég nagy keverési százalékot jelent. Egy letisztult, abszolút nem túlzásba vitt dizájnt kapunk. Körbe mindenhol tealevelek sziluettjét láthatjuk, amiből kiemelkedik az ezüst színű “Twist Tea” felírat.

Recept, íz, érlelés

MTL felhasználásra kevertem, 70VG/30PG arányra, így némi PG-t is tehettem a VG mellé. A gyártó ajánlása szerint, csak öntsük fel alapfolyadékkal a címke felső széléig, ellenben én szeretem, ha a keverésem pontos, így nálam az alábbiak lettek a mennyiségek:

  • Aroma: 15ml
  • PG: 3ml
  • VG: 42ml

A SnV keverést alkalmazva töltsük kissé a címke fölé, a flakon nyakának feléig.

Számomra érdekes kompozíció, a szó jó értelmében. Enyhén édeskés ízt kapunk, de érezni rendesen a citrusos felhangot, nem tolakodóan. Teás ízt én nem érzem benne túl erősen, inkább csak egy kis plusz, megmagyarázhatatlan ízt ad hozzá. Valahogy Nekem sokkal inkább hajaz egy jól összerakott limonádéra.

Érlelni Én személy szerint mindent szoktam, legalább egy hétig és állítom, hogy ennek is jót tesz. Persze frissen, azonnal is fogyasztható, de az igazi íz nagyjából 5-7 nap alatt érik össze.

Nem kokszol bántóan, így ideális lehet bárkinek, aki nem szeretne egy hosszú hétvégére pót porlasztókkal vagy tekerésekkel és vattákkal készülni.

Értékelés

Kellemes ízvilág lett végül belőle, bár Nálam inkább limonádé, mint tea, de ennek ellenére is nagyon finom! Kapható belőle hűsítővel ellátott változat is, feltételezhetően abban egy fokkal jobban kiérezhető a teás íz.

Az aromát innen vásároltam, ha esetleg Neked is megtetszett!